Domain otoritenizden kaynaklanıyor bu durum. Demek ki ilgili kelimede ilk konumda kalmanız için yeterli değil bu otorite. Sözü ilk yayınladığınızda Google botlarının sitenizi ilk ziyaret döneminde iyi sıralama alıyorsunuz fakat daha sonra domaininiz, ilgili kelimelerde benzer rakiplere göre otorite açısından diğer rakiplere göre zayıf olduğu için düşüş yaşıyorsunuz.
Bir diğer sebep de ilgili sayfaların teknik anlamda iç SEO kısmında yeterli şekilde optimize edilmemiş olmasından kaynaklanabilir. Kaliteli dış SEO hizmetlerinin ve teknşk iç SEO incelemelerinin size faydası olacaktır.
Hocam şöyle oluyor Google de "Tarkan Çınar Şarkı Sözleri" aramasında site. com/tarkan/cinar-sozleri.html Google de 3. sırada yer alıyor. 1. Gün sonra yada belli bir saat sonra Google de "Tarkan Çınar Şarkı Sözleri" aramasında 8. sirada "site .com/tarkan/" yer alıyor. Ana içerik dururken kategori sayfası index alıyor.
Hocam benim kendi deneyimlediğim eğer o siteye çok giriş yapıyorsanız Google bunu algılayıp size o siteyi üst sıralarda gösteriyor.
Farklı bir ip ve tarayıcıdan girince asıl konumu görebiliyorsunuz. Aslında siz hiç o konumda değilsiniz.
Bu konuda dikkat ediyorum hocam. Başka PC telefon ytablet gibi cihazlardan da kontrol ediyorum.