LETRX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi kısa bir hesap yapalım hocam, normal bir asgari ücretli çalışansınız, aylık 17.002,12 TL alıyorsunuz, size verdiğim örnekten hesaplayalım.
17 Bin tl için 1 ayını heba ediyorsun, bu ülkede hala asgari ücret almayan kişiler bile var bunu da ekleyelim, ama biz asgari ücretten hesaplıyoruz şuanda.

1 Yıl Asgari ücret toplamı = 204.025,44 TL 'dir.
1 Yıl boyunca kastığı toplam airdroptan aldığı para 15.000 Dolar = 491.829 TL

Arada Net 2.5 Kat kazanç farkı var.

Kimsenin 1 yıl boyunca kölesi olmadı evinde belirli aralıklarla oyun oynadı, farklı farklı airdroplardan kasım yaptı, bu airdrop işi yeni bir şey değil yıllardır olan şey, sadece son aylarda hype arttı. Aylar önce açılan ve hala açıklanmayan airdroplar var. Bazılarından 400 Dolar bekliyorsun 200 Dolar veriyor, bazılarından 50 Dolar bekliyorsun 700 Dolar veriyor.

Ben kimsenin 12 ay boyunca köleliğini yapamam onun yerine kendi işimi yaparım, zevk aldığım işi yaparım. İnsanlarda bu yönde hareket ediyor, arayış yönüne gelecek olursak, hergün yeni airdroplar açıklanıyor biraz düşünerek hangisine katıldığında daha fazla para alacağını hesaplamak aslında basit, bu işi çözdükten sonra normal işlerde çalışacağını sanmıyorum, Çinliler bir airdropa binlerce hesaptan katılım yapıyor tek airdroptan 100k 200k Dolar alıyor tek başına 2.000 3.000 hesap yönetiyor, normal kişinin kazanacağının 2.000 Katını kazanıyor, buyurun siz seçin hocam.
ikna olmuştum daha çok oldum