ComNetSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha evvel ki mahallemiz geniş güzel bir mahalleydi mahallede ben soba da çay yapardım herkesi davet ederdim bu şekilde alışkanlık hale getirdim herkes yapmaya başladı sırayla daha sonra da yemekler yapardık hafta sonları herkes birseyler getirir pişirir yer içerdik bazen 25 30 kişi olurduk mevlit var sananlardi daha sonra birinden bir laf çıktı birinden farklı bir laf çıktı derken herkes birbirine girdi 😅 baktık sonra nerede çokluk orada b.kluk misali olmaz hocam. İnsanlar dan ne kadar uzak kalırsanız inanın o kadar mutlu olursunuz günümüz şartlarında. Evine komşunu çağırmak yerine çok canın sıkılıyor ise al 1 paket köpek kedi maması sokak sokak gez onları dağıt en azından yolunu gözleyen kediler kopekler var seni görünce mutlu olan canlılar var olduğun görüyorsun kimse beni yanlış anlamasın sadece. Görüşlerimi paylaştım
Estağfurullah, yanlış anlaşılacak birşey yok. Bu fikirlere ulaşmak için birşeyler yaşamış olmalısınız zaten. İnsan var insan var ama. Kimisi dost gibi, kimini görünce insan yolunu değiştirir, o misal.
Eski oturduğunuz yerde ortam çok güzelmiş, devamında öyle olmasına üzüldüm gerçekten.