Hattushil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Klimayı yazın sıcaklar başlayınca alırsanız tabi pahalı olur, son bahar ya da kışın neredeyse yarı yarıya oluyor.
Ben geçen sene Airfel almıştım.

Hızlı montaj için Samsung düşünülebilir, 24 saat içinde montaj hizmeti var.

Ya ben yaşlandım dayanamıyorum ya da havalar değişti, geçen sene dayanıyorduk. Evet kışa göre pahalı olur ama artık tak ediyor insana. Gece yapış yapış kalkınca insan canımdan değerli değil diyor. Bir arkadaşım Arçelikte Ar-Ge mühendisi samsung'u ev aletlerinde falan eve sokma demişti o yüzden sanırım ECA veya airfel alacağım.

eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Airfel al kafan rahat etsin yerli markada bir numaradır fiyat performans ürünüdür. bir odaya 9000btu yeter. salana 1200 btu yeter. Hol e hiç koymadık o yüzden bilemiyorum performansı. favori markam daikin ama çok pahalı.
Aynı durum hocam, japon alalım dedik ama bir klimanın fiyatı 100.000,00TL nasıl olur şaşırdım gerçekten o yüzden ya ECA alacağım ya da alt markası Airfel. Baktım pek fark yok gibi fiyatları da aynı o yüzden bana en yakın hangisi diye bakınayım.