İş Durumu : Aktif
Bütçe : Teklife Açık.
İş Süresi : Maximum 3 Ay
İlk Olarak Temiz Kod ile Yazılması ve Başka Yazılımcılar Tarafından Rahatça Geliştirilebilmesi Tercihimizdir, Hazır Panel veya Sıfırdan Tasarım Olarak Teklif Verebilirsiniz.
Var Olan Paneli veya Sayfa İçeriklerini Entegrasyon Edebilmek Yada Sıfırdan Tasarlamak Adına İçerikleri Görmek İçin
WhatsApp Yoluyla Demo İsteyebilirsiniz.
- Mevcut Panelin Temiz Bir Admin Panele Taşınması veya Sıfırdan Kodlanması.
- Üyelik Yetki Sistemi ( Demo, Üye, Sponsor , Admin )
Üyeden İstenilen Bilgiler;
Ad Soyad
Araç Plakası ( Aynı Zamanda Kullanıcı Adı )
Telefon
Yakını Telefon
Doğum Tarihi
Kan Grubu
İlçe ( İkametgah )
Tişört Beden
Polar Beden
Araç Resmi
Kişisel Resim
Sayfalar;
Adminlerin Erişim Sağlayabileceği Sayfalar;
- Yönetim > Yöneticiler > Sms Gönder
- Üye Yönetim > Üye Ekle > Üye Listesi > Pasif Üyeler
- Gelir Yönetim > Gelir Ekle > Aidat Listesi > Sponsor Listesi
- - Gider Yönetim > Harcama Ekle > Harcama Listesi
- QR Sistem > Kod Oluştur > QR Log
- Ayarlar
Üyelerin Erişim Sağlayabileceği Sayfalar;
- Hesabım > Kişisel Bilgilerim > Araç Bilgilerim > Qr Bilgilerim
- Ödemelerim
- Harcamalar
- Üyeler
- Sponsorlar
- Stickerlar
- Çıkış
- Panelin Login Ekranında Üyelik Girişi ve Kaydol Butonu, Butona Tıklandığında İse Açılan İleri-Geri 2 Aşamalı veya Pencereli Modal Ekranında Referans Numarası Sorması ( Her Üyenin 9 Haneli Random Referans Numarası Olacak ) Ref. Girildikten Sonra Doğru ise Kayıt Form Açılması, Form Eksiksiz Doldurulduktan Sonra Formu Gönder Butonu ve Üyeye Geri Bildirim ( Başvurunuz Tamamlandı, İnceleme Sonrası Sms Gönderilecektir. ) Uyarısı Yanlış ise ( Hatalı Referans Numarası ) Bildirilmesi.
- Kayıt Başvuru Sonrası Adminlere SMS Gönderilmesi ( Yeni Bir Başvuru Var Plaka 59ABC59 ) Gibi Yönetim Panelinde İse Üye Başvuru Takip Sayfası Başvuran-Refaransı-Araç Fotosu ve Diğer Bilgiler | Butonlar : Onayla Düzenle Reddet Tablosu ( Onay Öncesi Bilgi Düzenlemesi Yapabilme ) Onaylanırsa Plaka ( Kullanıcı Adı ), Şifre Sms Olarak Gitmesi ( Şuanda Sitede Manuel Üye Kaydı Açınca Sms Gitmesi Mevcut. )
- Kaydolan Üyelerin Gerekli Dosylarının FTP'de Düzenli Şekilde Barınması > Users > User-59ABC59 > random_Arac_59AFM59.pg
- Yetki Durumuna Göre Panelde Kısıtlı Erişim veya İstenmeyen Alanları Gizlemek.
- Panele Giriş Yapmasını İstemediğimiz Üyenin Uye_Durum Statüsünü Üyeleri Listelediğimiz Sayfasında Pasif / Aktif Yapabileceğimiz Switch Buton.
- Sms ile Yönetim Panelinden Ayarlanan Tarih ve Saat'e Göre Aidat Hatırlatma.
- Sms İle Doğum Günü Kutlaması.
- Üye Girişinde Kişisel Şifre Sormak Yerine, Üye Plakayı Girdikten Sonra Kod Gönder Butonu Ile Sms Olarak Gönderilen Şifre 6 Haneli Geçici Kod ve Giriş Için 30sn Geri Sayım. ( Bitiminde Tekrar Kod Gönder Butonu Aktif Olması )
QR Sistemi ;
- Admin Panelden Key Oluşturma ve ( Aktif, Pasif ) Hale Getirebilme Tanımlanan Üyeleri Görebilme.
- Oluşan Her Key'i Ben Qr Kod'a Dönüştüreceğim tarat.trakyabrothers.com/Key="a1234asdfak124124" Gibi
- Üye Panellerinde Key Tanımlama Alanı Kamera ile Okutulan QR Yukarıdaki Adres içinden Sadece Key Alınarak Butonla Üyeye Tanımlanacak.
- Araç Üzerindeki QR Sticker okutulduğunda Key'in Tanımlı Olduğu Üyeye Ait Bilgilerin Gözükmesini Sağlayan Arayüz.
- Sorgu Arayüzüne Üye Tarafından Süreli Not Bırakabilme Özelliği. ( 15Dk'ya Geliyorum )
- Sorgu Arayüzünden Üyeye Bildirim Gönderme ( Hatalı Park ). [ MutluCell SMS Entegrasyonumuz Var. ]
- Bildirim Süresi DeAktif veya Saat'e Göre Göndermeyi Admin Panelinden Ayarlanması.
- Üye İstediği Bilgileri Gösterip Gizleyebilme Özelliği
PayTR Aidat Sistemi ;
- Sanal Pos Entegrasyonu
- Aylar Timeline ( Üye Yaptığı Ödemeye Göre Timeline sistemin ilerlemesi ) Örnek 1 | Örnek 2
- Küsüratlı Ödemeler için Adminin Kişisel Ödeme Linki Oluşturması.
- Her Üyenin Ödemesi Faturalandırılma veya Dekont Şeklinde Saklanması ( Mali Değer veya Resmiyeti Olmayacak. )
- Üyelerin Ödemelerim Sayfasından Yıl ve Ay Seçimi Sonrası Faturasına Ulaşabilmesi.
( PayTR Sistemi Yazamayanlar için Şuanki Sistemde Manuel Dekont Girişi Yapmaktayız, Dekontlar Üyelerin Klasörlerinde Barınmakta ve Üyeler Ödeme Dekontlarını Panelden Görüntüleyebilmekte, Sadece Geçmişe Dayalı Yıl Sistemi Mevcut Değil Veritabanında 12 Sütunluk Aylar Dolduktan Sonra Bu Verileri Silmeden Yeni Veri Tabanı Kopyalıyorum. Örnk: Aidatlar_2023 , Aidatlar_2024) Otomatik Yıl Sistemi Düzeltmesiylede Teklif İletebilirsiniz.
Bağış Sistemi ;
- Üye Tutar Girerek Bağışta Bulunması ve Veri tabanına Kaydolması ( Bağış Yapan, Tutar, Miktar )
- Tüm Üyelere Sms XX Ailesine xxx TL Bağış Yapmıştır.
Panel Harici One Page Dinamik Arayüz Tasarımı ;
- Örnek Arayüz Photoshop
- Arka Planda Video Oynatımı ve Üstünde Örnek Opak Şekilde.
- Sponsorların Gözükmesi
- Üye Sayısı Gözükmesi
- Mobil Uyumlu
- Butona Göre Scroll Aşağı Kayması