Yakın zamanda NotCoin, Airdrop yaptı ve birçok kişiye çok kazandırdı. Bununla birlikte yeni altcoinler çıktı. Bunlardan bir tanesinide ben tanıtmak istedim

Blum Coin

Çok bilindik olunmaması nedeniyle ilk başlayanların çok kazanacağını düşünüyorum.

Drop game

Ekranda çıkan yeşil nesnelere tıklamanız gerekiyor Aralarda buz geliyor ve zamanı ve nesneleri donduruyor Tıklamak daha rahat oluyor Bombaya tıklarsanız 100 Coin düşürüyor Dikkatli oynamak gerekiyor Günde 5 bilet veriyor

Frens

Davetlede kazanmak mümkün. Davet ettiğiniz kişinin kastığı miktarın %10'unu size veriyor. Davet ettiğiniz kişinin davet ettiği kişinin kazancınında %2.5'unu size veriyor.

Tasks

Diğerlerindede olduğu gibi bazı görevler veriyor ve bu görevler ile Coin kazanıyorsunuz. (Telegram grubuna katılım, X'te takip et gibi)

Farming

Başlattıktan sonra belli bir süre boyunca kendiliğinden Coin kasıyor ve süre dolunca girip Claim diyerek toplayabiliyorsunuz. (8 saatte bir toplamak gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam)

Referanssız link ekliyorum ama referanssız üye alımı yapılmıyor. Yine deneyebilirsiniz tabi. Her üyenin 10 davet limiti var. Benim davet limitim dolmadan katılabilirsiniz. Dolduğunda farklı bir referans bularak yine katılabilirsiniz

Refli link
Refsiz link

Herkese bol kazançlar