husseyinagit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar. R10 da Konulara göre farklı bir soru olacaktır ama danışabileceğim kimse olmadığı için bir tek sizler varsınız sizlere danışmak istedim.
Yaklaşık 3 4 Aydır konuştuğum bir bir kız var. Kendisiyle konuşurken en son saat 00.28 de Bana sesli mesaj gönderdi.
Kendisine 5 6 tane mesaj göndermeme rağmen cevap vermedi fakat kendisi çevrimiçiydi. Şüphelenmeye başladım.
15 Dakikada bir kontrol ediyordum ve hep çevrimiçi.Whatsapp ta 3 saattir çevrimiçi.Ben yattım uyandım bana 10 15 tane mesaj göndermiş üstüne 2 defa aranmış.
yok uyuya kaldım felan kusura bakma canım telefon açık kalmış diyor.

Şimdi sormak istediğim soru, android telefonlarda böyle bir şey mümkün mü? Telefon o kadar süre açık kalabilir mi?
Belli süre sonra çevrim dışı gözükmez mi? Beni kandırıyor mu? Ben kendisini direkt suçlamak istemiyorum.
Belkide öyle olmuştur diye ihtimal veriyorum.
Hocam benim telefon mesela sınırsız açık kalıyor, fakat telefonlardan çok anlamayan birisi ise bence o ayar kapalıdır. Ama başka birisi olsa size ve ona da yazacağını düşünüyorum aynı anda (Tecrübe Ettim) ve yapsa sizin arkanızdan o kadar mesaj göndermez ve 2 defa aramaz. Ama içinize ciddi derecede şüphe düştüyse bitirin hocam. Kendinizi yersiniz.