Harman1995 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam biraz ani gelişti olaylar omoda 5 'i araştırıp gittik yanlıslıkla triggo 7 aldık
Selamlar hocam,
2023 Mayıs ayında ülkemize tekrar gelen bir markanın cazip fiyatlarını instagram'da görmüştüm. Kafam esti bende araçlara bakmak için öyle bir showroomlarına gezmeye gittim. Eğer bu markadan alırsam Omoda 5 alırım diyordum daha genç sportif duruyor. O zamanlarda araç kıtlığı vardı Tiggo 7 Comfort'un 1 ay içerisinde bayiye geleceğini söylediler bende bir anlık gazla anlaşıp kaporayı gönderdim. (dedikleri gibi belirtilen tarihte geldi.) (başlangıç donanımlarına göre iyi ki tiggo 7 almışım diyorum)

Yaklaşık bir senedir bu aracı kullanıyorum ve şu ana kadar 7.000 km yol katettim. Neden bu kadar km az dersen eğer istanbul'da park çilesiyle uğraşmaktansa daha uzak yerleri veye park yerlerin bol olduğu güzergahlarda bu aracı tercih ediyorum tamamen kişisel. Şehir içi ve şehir dışı olmak üzere kullanım sağladım. İstanbul'da ortalama 8.5-9.0 litre/100 km, İstanbul dışı Sakarya, Tekirdağ, Kocaeli gibi şehirlerarası yolculuklarda ise 7.0-7.3 litre/100 km civarında bir yakıt tüketimi elde ediyorum.

Aracı aldıktan sonra PPF kaplama ve cam filmi yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim. Özellikle ön cama film yaptırmalısın çünkü yaz aylarında deri koltuklar güzel bir sırttan terletecek seni
Aksesuar olarak ise elektrikli yan basamak ve özel ön arka difüzör düşünebilirsin. Bu aksesuarlar, aracın görünümüne farklı bir boyut kazandırıyor. Aracı aldığın bayii de istersen bir fiyat al senin tercihine kalmış.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Aklına birşeyler takılırsa ve bildiğim şeyler ise yardımcı olurum