İyi geceler biraderim. Hemen yanıtlamaya çalışayım sorularını bizzat kendim Önlisans ile 90 alıp atandım. Youtube üzerinden çalıştım yaklaşık 4 ay kadar bir emek verdim. Sadece tarih, coğrafya ve vatandaşlık çalıştım ben hocam. Matematik ve Türkçe'yi memleket standartlarının üzerinde yaptığım için son denemeleri çözene kadar açıp bakmadım. Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık çalıştım hiç bilmiyordum. Youtube da zaten işin piri benim hocam ekibi onlardan dinleyebilirsin. Kendi çalışma stiline göre ister not al ister onların kitaplarını al oradan takip et sana kalmış. Tavsiyem konularda çok boğulma ne kadar çok soru çözersen o kadar kâr kendim direkt öyle yaptım. Konu sana 1 şey anlatırken soru şıklarıyla beraber 4-5 soru soruyor neredeyse ne varsa soruda var. Bunun dışında kitaplar pahalı Ankara'da ikamet ediyorsan kök çarşısı bu işleri iyi yapar. Ha en önemli tavsiyem çıkmış soruları kitapçık halinde edin yıl yıl en az 2-3 kere çöz hepsini okuyarak ve tek tek çözerek ezberledim işaretledim yapmadan çok faydasını göreceksin. Allah yardımcın olsun gönlündekini sana hayırlı kılsın.