ftp drone'larda flipleri yaparken dikkat etmek gerekiyor
ve mutlaka manuel de yapmak gerekiyor.
Avata'da bunu yapmak çok zor, çünkü kenarda yer alan korumalar çoğunlukla engel oluyor.
koruması olmayan modellerde daha rahat yapılabiliyor.
ben ilk kumanda ile kullandığımda Muğla'da bir dağdan aşağı inişi çekiyordum, istemsizce bir kaç adım geri gitmişliğim var
alışana kadar zaman geçiyor.
+ joistick ile flip gibi atraksiyonları yapamıyorsun maalesef.
sadece konsollar ile yapılabiliyor.

UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fujifilm çok keyifli bir cihaz aslında. Fakat otofokus yüzünden ve crop sensörden dolayı tercih etmiyor çoğu insan. Ama son güncellemeler ile Xh2 se otofokus efsane hızlı oldu muhtemelen XT5 tede aynısı olmuştur. Harika cihazlar.

Avata 2 kamerası çok güzel görüntü veriyor ve ultra wide seçeneği var. Ama sosyal medyaya atmak için 4:3 formatında çekince diket video hazırlaması daha rahat oluyor o şekilde çektim çok güzel görüntü veriyor. Hobi için kullandığımdan dolayıda kendi kamerası iyi geldi. O elde tutulan joystick ile kullanması çok güzel ve keyifli ama bazen rüzgarda hafif yan yan gidiyor o zaman toparlamak vs zor geldi. Bugün controller 3 geldi mini 4 proya alıştığım içinde öyle uçurmak daha rahatıma geldi.

Aslında ben çok aksiyon peşinde değilim. Yani amacım yukarıdan aşağı dalış yaparken, flip modu sanırım bir anda geriye dönen onu joystickle kullanabiliyorsam ve taklaları bana yeterli olacaktır. Bunları yapabiliyormuyum M moduna almadan joystick ile bunu merak ediyorum. Yoksa dediğim gibi aslında benim amacım kapalı alanda ve dar yerlerde uçurarak çekim yapıp keyif olmak. Profesyonelleri izliyorum ama sağa, sola, hopluyor zıplıyor derken zaten başı dönüyor insanın izlenmesi zor oluyor. 1-2 çekimi arkadaşıma attım vertigosu varmış izleyememişti