Harman1995 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap için teşekkürler hocam, bu bagaj kapağı olayı bir kaç kişide yaşanmış sanırım, birde sizde acaba cam tavan kısımdan su alma olayı oldu mu ? bununla ilgili de bir kaç şikayet gördüm de
Rica ederim ne demek. Evet zamanla yazılım ile çözülür diye düşünüyorum. En son sesli asistana Türkçe desteği geldi biz aldığımızda sadece İngilizce vardı. Şu anda Türkçe sesli komut ile cam tavanı vs açıp kapatmak gibi bir çok işlemi yapabiliyor.

Hocam arabayı çok nadir kullanıyoruz sadece babam camiye git gel yapıyor camide yakın olduğu için akü şarj olmuyor sanırım boşaldığı için bu plg arızasını veriyor. Sırf akü şarj olsun diye yol yapıyoruz.

1-2 kez yağmur altında kaldı onun dışında hep kapalı garajda duruyor su aldığına şahit olmadık.

Bu arada benim - olarak gördüğüm özelliği şu, cam tavanı geçtim perdesini bile araçta açık bırakamıyorsunuz. Kapıları kilitlediğiniz anda ya da otomatik kilitlendiğinde direkt bütün camları otomatik kapatırken perdeyi de kapatıyor. Dolayısıyla her araca bindiğinizde cam tavanın perdesini veya cam tavanı bir daha açmak zorunda kalıyorsunuz. Bu aslında iyi bir şey gibi görünse de örneğin bir yerde market için 2 dakika durduğunuzda bile hemen kapatıyor. Bir önceki aracımız i30'du onda komple tavanı açık bırakıp kilitleyebiliyorduk.

Son olarak yakıt mevzusunu duymuşsunuzdur sanırım, eğer Chery alıyorsanız yanında bir tane de benzinlik almalısınız