The_AkumA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 3-4 gündür sürekli derin nefes alma isteği oluyor. Bunu da esneyerek çözmeye çalışıyorum. Hemen hemen %60 ında alamıyorum.
Esnemeye çalışmaktan gözlerim yaşardı neredeyse. ama anlık oluyor mesela geliyor 2-3 saat sonra gidiyor. Ama son 2 gündür yoğun şekilde var.

Sigara içiyorum yıllarıdır sabit günde 1 paket

Son zamanlarda da işlerimle ilgili yoğun karşama içerisindeyim. (Gelecekte yapacağım yapmak istediğim iş düzeni ile alakalı) Ha derseniz ki bundan dolayı piskolojik fakat bundan kat ve kat kötü zamanlar geçirdiğim zamanda oldu yani şu anki durumum çok basit geliyor bana.

Biliyorum doktora git vs diyenler olacak. Gideceğim fakat benim merak ettiğim şu;

Daha önce forumda da sorulmuş sanırım geçmiş konulara baktım. Başına gelenler durumu nasıl çözdüler acaba? Doktor yüksek ihtimalle psikolojik diyip yollayacak. Çünkü herhangi bir rahatsızlığım yok. Tamam kilo olarak son 4-5 aydır kilo aldım ama son günlerde çıkması garip geldi.
Vallaha hocam bendede aynı sorun vardı bende sigara alkol vs gibi şeyler kullanmıyorum bu sorun geçen günlerde artınca ( Nefesi tam alamadığım için uykum bile bozulmuştu ) doktora gittim asla aklıma gelmeyecek bir şey dedi, bende astım başlangıcı varmış o yüzden sprey ve ağzından alınan bir toz gibi bir şey verdi adı "Seretide Diskus" şimdi onları kullanıyorum baya bir rahatladım.
Sana tavsiyem biran önce git erteleme böyle bir süprizle karşılaşmazsın.