furkandinler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende konunuz uzun olduğu için okumaya üşendim bundan önceki şikayetinizi okumuştum konuya biraz hakimim hocalarımın dediği gibi R10 da adalet olması gerektiği gibi ilerliyor. Bir önceki şikayetinde vergi kaçırıyor gibisine en çok değinmişsin fatura kesilmedi demişsin. Bununla ilgili R10.net yapabileceği birşey yoktur size kesilen veya kesilmeyen faturaları takip etme zorunluluğu yoktur sizin ve valletin arasında olan birşeydir. Firmayı burada görüp çalışmaya başlarsınız ödemenizi yapmaz geç yapar veya haksız hesabınızı kapatır konu açıp şikayet ettiğinizde ilgilenebilirler vergi konusu başka bir konudur vergi kaçırma konusunda R10.net i sorgulayamazsınız bakış açınız çok yanlış
Burada r10i sorgulayan yok? burada açtığım şikayeti buraya şikayet edemezsin diğer insanlarla sorunum var. Ben gelip de bu adam niye vergi kaçırıyor nasıl izin veriyorsunuz mu dedim? bu adam vergi kaçırıyor. Bu adam forumun bir üyesi, vergi kaçırmak sizin gözünüzde normal bir şey olabilir. Fakat bu bir suç ve çok ağır yaptırımları var, beni mağdur eden adam buraya üyeyse ben buraya şikayetimi açarım. Başka adamlar da görsün mağdur olmasın, kimseyi kollamasın burası da