Arkadaşlar, kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir devirde yaşıyoruz. Bugün sosyal medyadan milyonlarca kişi birbirine yazıyor, tanışıyor, hatta belki de birlikte vakit geçiriyor. Ne yazık ki, çoğu genç kız cinsellik peşinde ve bu şekilde yaşayan insanlar var. İleride bu insanlardan biriyle evlenmek fikri bile kötü geliyor. Bu tür insanların nasıl anne olacağı ve bu neslin anne-babalığının nasıl olacağı konusunda kafamda çok soru var. Çok düşünüyorum ve namuslu, düzgün insan kalmadı gibi hissediyorum. İnternet ortamında da bu durumlar yaygınlaştı.
Kimsenin kimseyi gerçekten sevdiğini sanmıyorum. Sizce bu doğru mu?
Allah sonumuzu hayretsin, ama bu durumları düşündükçe hayattan soğuyorum.
Bir düşünün:
- İşe gitmişsiniz ve evlendiğiniz kadın Instagram üzerinden biriyle tanışıp kahve içiyor, eve geçiyorlar ve aldatıyor. Siz kadını yakalayıp neden yaptın dediğinizde, "Sen işe gidiyorsun, çalışıyorsun, zaman ayırmıyorsun" diyor ve boşanma davasında muhtemelen nafaka ödüyorsunuz.
- Yetmiyor, bu kişi sizden çocuklarınızı alıyor. Sonrasında çocuklarınız "Babamı özledik" diyince, "Babanız başka bir kadınlaydı" falan diyor ve çocuklarınız sizden nefret ediyor.
Bu devirde anlattığım bu senaryo çok yaşanıyor. Çevremde de bu tür durumu yaşayan birçok insan var.