bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vintage ve pahalı gece kıyafetleri vs gibi seylerde açmakta bir sorun olmaz bence. ama normal lcw defacto gibi markaların 2. ellerinde internet satışlarında çok karlılık olacagını düşünmüyorum. benim anlastıgım toptancılarım var onlardan alıyorum hocam. bi ara yedek tedarikçim olsun diye r10 da da konu açtım fakat ilgilenen çıkmadı. temizlik ayıklama işlerini de aldıgım yerlere hallettiriyorum. ornek olarak x tl se x+2 tl gibi ödeme yapıyorum. karlılık oranına gelince benim aldıgım verdigim yer belli. bekleme sureme gore degiskenlik gosteriyor. hızlıdan elden çıksın ugrasmayım dersem ayri fiyat veriyorum biraz bekleyim bu parti güzel dersem ayri fiyat veriyorum. izmirinde nufusu var ama bi istanbul kadar degil hocam. istanbulda da çok döngü var ondan normalinden daha uygununu bulabiliyorsun. izmir ankara sakarya kocaeli buralarda da toptancıyım diye geçinenlerin çoğu istanbuldan mal alıyor zaten hocam. çok nadir olarak ankara ve izmride toptanci bulabilirsin ama istanbuldakiler gibi olur mu o kadar bilgim yok o yüzden yorum yapamayacagım. ama dedigim gibi vintage ve gece kıyafetlerinin güzel ve iyi markalarını bulursan izmirde oluru var bence orada.
.
toptancıyı nasıl buldunuz hocam istanbul için ? izmir de toptancı bulmak istesem nasıl bir yol izlemeliyim.