Hocalarım sizce piyasa da çok fazla ikinci el uygulaması olmasına rağmen , bir e ticaret sitesi açıp sadece ikinci el marka kıyafet satışı yapan ve toplu alım da yapan bir site açılır mı ? ürünleri kendim bit pazarlarından ve toplu olarak bana satmak isteyenlerden alacağım güzel bir şekilde temizleyip satışa koyacağım. bu tarz bir iş yapılır mı ? nelere dikkat etmek gerekir ?
hocam oncelikle r10 da gozuktugu gibi kütahya da ikamet ediyorsanız girmeyin derim. bunun haricinde bende 2. el kıyafetle ugrasıyorum kar marjı yüksektir ama çok fazla vakit alan şeylerden biri ayıklama kısmı. şahsen ben yapmıyorum ayıklamayı hazır alıyorum ama siz maliyetten kısmak zorunda kalırsanız bunu yapmak zorundasınız. ayrıca toptan almak icin site açmanın mantıgı yok bana göre. sebebine gelirsekte millet satmak istese 2 3 poset anca cikar satmak isteyen kişiden ayrıca talep ettigi fiyatta farklı olacaktır veya toptan satanlar siteye girip zaten satmakla ugrasmıyor herkesin mal verdigi saglam bir yerler var. milletin verecegi 2 3 poset icin istanbul ici dahi olsa benzini bilmem nesi pahalıya gelecek. kütahya üstünden yürütecekseniz bayagı pahalı markalar olması lazım çok aşırı pahalı marka sahipleri de satmakla ugrasmaz ve de ugrasmıyor zaten. genelde 2.el kiyafeti pazarcilar alır hocam. pazarcılarda internet uzerinden almıyor cogunlukla . direkt halka satayim derseniz bazı sıfır kıyafetlerle rekabet edemeyebilirsiniz. şahsi önerim vintage diye geçen kıyafetler veya pahali gece elbiseleri davet kıyafetleri gibi şeylerin 2.eline yonelebilirsiniz.