ben mi yanlış anladım

çocuk dersine çalışmıyor sınıfta kalıyor ve sisteme sitem ediliyor

ee normal olan bu değil mi zaten!?
Hangi derslerde basari olmus kardesiniz?
Sen dersine çalışma, kaç dersten kaldığını, kaç dersten kalınca sınıf tekrarı yapacağını araştırma sonra gel sisteme isyan et.
Ben konuyu görür görmez sadece 1 cümle yazdım ve hemen teyit ettim sen veya kardeşin bunu bile araştırmadıysanız zaten okumasına gerek olmadığını düşünüyorum
https://www.google.com/search?q=lise...obile&ie=UTF-8
Sayısal sözel diye 9. Sınıfta kafasını ikiye ayırırsanız kalır
neyi şikayet ediyorsunuz? sınıfta kalmışsa öğrencinin yanlışlığı var ortada. neden ders puanını düzeltmeye uğraşmamış?
bende lise 1'de sınıfta kaldım. ama sizin gibi öğretmenlere eğitim sistemine saydırmadım. başarısızlığım yüzünden üzgündüm açık öğretime yazıldım ve en sonunda üniversite mezunu oldum.
İyi bir işim ve evim var çok şükür. özel sektörde çalıştık yılmadım çok düşük rakamlara çalıştım meslek edinip bir yerlere geldik.
insanın başına her türlü sıkıntı gelebilir. başımıza gelen şeyin nasıl çözüleceğini ve neler yapılabileceğine kafa yorsanız eminim hayatınız daha yolunda gider.
Daha yeni orta okulu bitirmiş, 9. Sınıftan sayısal dersle arası yok 4 zayıfla geçmiş, onun okumaya niyeti yok hocam bence 🤭
Bu kararın haksızlığına değiniyorum. Kardeşim sınıfı geçse bile bu sene getirilen düzenlemeden dolayı geçemeyen çok fazla öğrenci var. Çocugun ortalaması 65, sınıfta çoğu kişiden yüksekmiş ama o derslerde kaldığı için sınıfta kalmış. Sayısal, sözel diye eleştiriyorsunuz ama sırf müzik, resim, kültür, Almanca gibi derslerde kaldığı için sınıfta kalanların sayısı çok fazla. Bazı okullarda tüm sınıf bazılarında yarısı bir karar ile sınıfta kaldı. İdarecilerin bile eleştirdiği kararı savunmak çok mantıklı...