cbekcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle anketin (veya araştırmanın) amacı ve kapsamını belirten bir metin eklemenizi tavsiye ederim. Sorulara baktığımda da anket sorusu değil araştırma sorusu olduğunu görüyorum. Revize etmenizi tavsiye ederim, aksi durumda verimli cevaplar alamazsınız. @webmaster1984; arkadaşıma katılıyorum; uzun, ve karakter sınırı yok dediğiniz kısımlar röportaj (görüşme) ile alınabilecek yanıtlar, kimse uzun uzadıya yazmaz.
Revize ettikten sonra tekrar bakmak isterim.
İyi çalışmalar...
Merhabalar önerilerin doğruluğunun farkındayım şıklar ile hazırladım ancak herkezin farklı yanıt verdiğini farkettim mail yada telefon numarası toplamıyorum dolandırılmamak için bilgilendirici konular açıyorum belki denk gelmişssinizdir bununla alakalı bir program fikrim var anket veya araştırma artık hangisi doğru terimse bunun için sadece insanlar neyden rahatsız neleri farkedemiyor ve nelere önlem almak istiyor ve bunu desteklemek isterlermi bunu merak ediyorum farklı gruplarada ilettim düzenleme yapacaktım ancak herkezin farklı yanıt verdiğini gördüm evet yada hayır olarak yanıt verenlerde var problemini dile getirenlerde amacım bu katılabilirseniz çok mutlu olurum formlar konusundada çok iyi değilim daha iyi bir şekilde hazırlanabiliyorsa kusuruma bakmayın