dranov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben oğlumu iyi tanıdığım için Anadolu Lisesi'nde zorlanacağını bilerek onun da isteği üzerine lisede aşçılık okuluna verdim,okula adapte olması için sürekli gidip geldim,beni uğraştıracağını bile bile okul aile Birliği başkanı oldum,ondan daha çok gider oldum okula.Şimdi Bodrum'un en lüks otelinde staj yapıyor ilk maaşı 20.000 TL.11 ve 12. sınıfta 6 ay staj 6 ay okul şeklinde devam edecek.Okulda olduğu sürede okulun otelinde çalışıyor günlük 350 TL ücret alıyor.Yani çocuğu tanıyarak ona göre yol çizmek,eksiklerini bilmek,ilgilenmek önemli,Anadolu Lisesi'ne gitseydi şu anda büyük ihtimalle sınıfta kalmıştı!
Altına imzamı atıyorum.
Herkes üniversite okumak zorunda değil keza okumasın da.
Aynı yanlışı ben anadolu lisesinde okumakla yaptım, sonradan kendimizi kurtardık ama istediğimiz hedefleri gerçekleştiremedik.
Burada da ailenin yanlış yönlendirmesi söz konusu, tabi herşeyi de ebeveynlere yıkacak değiliz ama geleceğe yön verme açısından bence anne-babalara fazlasıyla iş düşüyor.
Sizi de tebrik ederim @dranov;