Ben sadece naçizane Önerilerimi ileteyim:
  • Öncelikle sitenize bir adet Yoast SEO veya Rank Math Seo eklentisinden birisini kurun.
  • Konu başlıklarınızı daha açıklayıcı oluşturun. Örnek: Definede Aslan İşaretinin Anlamı Nedir? (Detaylı) gibi bir başlık olabilir.
  • Konularınızın içinden birbirlerine iç linkleme verin. Mesela "Aslan İşaretinin Anlamı" içeriğinizden bu konuya en yakın diğer konulara atıfta bulunarak ona link verin.
  • Yazılarınızda başlık hiyerarşisine yer verin. Yani H2, H3 vs kullanmaya özen gösterin.
  • İçeriğinizle alakalı otoriter (wiki, gov, edu) sitelere link çıkışı vermekteyen kaçınmayın.
  • İçeriğiniz görsel ile alakalı olduğu için makelenizde bol bol görsel kullanın. Ve bu görsellerin alt etiketlerini doldurun. (Görsellerden de ziyaretçi çekebilirsiniz.)
  • Büyük otoriter sitelerden backlink alın. Güzel ve detaylı bir tanıtım yazarak kendinize link alın.
  • Bu arada sitedeki editör ismini Admin olarak değilde İsim soy isim olarak oluşturmanızı öneririm. Editör için özel bir sayfa oluşturarak biyografi yazın bence.
Yani benim aklıma gelenler bunlar hocam.