Maalesef günümüz aile yapısının bir problemi... Birçok dijital sektörde iş bulma imkanım var ama ailem sürekli "en azından sendikası olsun" derdinde

Fabrika, depo tarzı yerlerde çalışıp sırtını da sendikaya yaslayınca her şey 10 numara olacak sanıyorlar. Birinin altında çalışarak ayda 30k almaktansa kendi işimi yapar 20k alırım.
Yeter-yetmez orasını ben bilirim. Bu hayatı ben yaşıyorum, şurada en babası 2-3 yıla kalmadan ailemden ayrılırım, yaşım geldi hatta geçiyor bile.
O yüzden dışarıdan birilerinin fikirlerine çok fazla aldanmamak lazım. Evet, tabii ki ailen seni düşünüyor ama yanıldıkları nokta seni düşündüklerini "sanıyorlar"
Aileme birçok konuda baskı uyguladım, gelin şunu yapalım bunu yapalım diye, yaptıkları tek şey altın alıp kenara atmak oldu. Evet şükür, azımsanmayacak miktarda para biriktirdiler ancak beni dinlemiş olsalardı zamanında o para şu an 5 katıydı. Kripto ya da ill**gal herhangi bir muhabbette yoktu ortada, gayet planı projeyi çizdim önlerine döktüm ama dinletemedim.
O yüzden yaşınız kaç olursa olsun kendi bildiğinizi okuyun. Gerekirse batın, geri çıkın. Kimsenin söylediklerine de aldırmayın, bu hayatı siz yaşıyorsunuz onlar değil.