9 ev ile mi barınak yapıyordu acaba? Kendine 9 ev alıp Range Rover arabayla, estetik operasyonlarla mı hayvanları iyileştirip karnını doyuruyordu?
Bak hala twitter'da önüne gelen ilk linç mesajını okuyup bana maval okuyorsun. Bu ülkede 9 daireye ve range rover'a sahip dünya kadar insan var. Yüzlerce dairesini kiralık veren dayılar var. Estetik parasını hayvanlardan aldığını nereden çıkartıyorsun? Bu işlerle uğraşan kadınlar genelde geçmişten / aileden varlıklı oluyor yoksa durduk yere nasıl barınak yapabilsin ve dernek kursun? Dernek araştırılsın, kadının mal varlığı incelensin, varsa bir zimmete para geçirme veya bağışları emek ve barınak dışı özel işlerine harcadığına dair cezası kesilsin.
Ben yasal olarak gereken yapılsın, incelensin diyorum sen bana twitter'da 7/24 hayvan düşmanlığı ve algı yapan bir sayfada paylaşılan hikayelerden bahsediyorsun. Ben şu aşamada yasal bir sonuç olmadığından kadının hayvanları sokaktan alıp barınağına götürüp tedavilerini üstlenmesini olumlu bulduğumu söylüyorum. Daha nasıl açık anlatabilirim bilmiyorum.