Merhabalar,
Öncelikle, yaşanan IP değişikliklerinden dolayı müşterilerimizden özür dileriz. Bu durumu telafi etmek amacıyla, tüm müşterilerimize 1 ay ek süre sağladık.
31 Mayıs 2024 tarihinde sunucularımızı Pendc Datacentera aktardıktan sonra tarafımızdan kaynaklanan herhangi bir kesinti yaşanmamıştır. Bu bilgiyi
uptime sayfamızdan da teyit edebilirsiniz.
Müşterimizin yaşadığı sorun, sunucunun kendi networkünü kapatmasından kaynaklanmaktadır. Detaylı bir inceleme yaptığımızda bu durumu gözlemledik ve müdahale izni talep ettiğimizde ise izin verilmemiştir.
Müşterimize, yaşadığı kesintiler nedeniyle 3 ay ek süre sunabilir veya kredi olarak geri ödeme yapabiliriz. Ayrıca, normalde VDS paketlerinde Plesk Panel hediyemiz bulunmamakla birlikte, kendilerine satın aldıkları günden itibaren Plesk lisansı hediye etmekteyiz.
Geri iade ve hizmet politikamız hakkında daha fazla bilgi almak için
hizmet sözleşmesi linkimizi inceleyebilirsiniz. Tüm müşterilerimiz, sipariş geçmeden önce bu sözleşmeyi onaylamak zorundadır.
Saygılarımızla,
Renklihost Destek Ekibi
Ben nereden kendi network umu kapatacağım. Kim ne zaman bana müdahale izni sormuş ve ben reddetmişim. Örnek olarak iki gün önceki sunucuya erişilememe durumu? Tamamen sizin sunucularınızla alakalı bir sorun. Tüm mesajlar ortada. Ben sizden ek olarak plesk panel ücretsiz istemedim sitenizde yazıyordu. Tüm kullanıcılarına ücretsiz plesk panel hediye ediyoruz diye. Yoksa Plesk panel vermezsiniz bile. Ben böyle hizmeti kullanamam. Daha iki gün önce sunucum kendiliğinden kapandı ve ben size ulaşana kadar çözüm bile üretmediniz. Üretseniz bile 8 saat sonra cevap veiyorsunuz bu durumda siteme o kadar saatte erişilemiyor. Sizin dediğinize göre bir kere ip değişikliği olmuş. Bana neden bu kadar İP değişikliği yapıldı. Politikalarınızda %99 erişebilirlik te yazıyor o ne olacak? Ben siteme ne zaman girsem kapalı, ben kabul etmiyorum. Para iadesi talep ediyorum. Sorunumun çözülmemesi halinde konuyu Tüketici Hakem Heyetine de taşıyacağım.