Gerekli işlemleri başlatın bence hocam, sonrasında ciddi anlamda tesir bırakır sizde . Hakkınızı hukuki açıdan aramanızı tavsiye ederim.
çoğu şey kanıtlı örneğin;
Hakkımda yalan beyan vererek polise şikayet etti (tanık olarak eklediği kişiler ise kız arkadaşım, patron ve müdür hepsi beni lehimde ifade verdiler. Polisde bunun hasta olduğunu anlamış zaten)
Kişisel bilgilerimi kullanarak sektördeki tüm firmalara adımı kötüleyeceğini söyledi yazılı olarak,
yine yazılı olarak iftiralarda bulundu, kız arkadaşımı taciz, şiddet, küfür vs.. Bunları kafasında kuruyor,
bana fake hesap üzerinden onlarca tehdit mesajı attı ve bunların hepsini twitterda kullanıcı adım, ismim ve fotoğrafım gözükecek şekilde sürekli paylaştı.
yani yaz yaz bitmiyor, bununla alakalı döküman hazırladım avukat için. Ama daha sonra uğramak istemedim çünkü mental olarak beni çok yordu, muhtemelen devam ederse ve twitlerinde ismim geçirse direkt kendim savcılığa verecem