Anonymouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benide ev sahibim evden çıkarmaya çalışıyor.. Hani şuan çıkardı başardı diyelim hiç birikimim yok hani sudan çıkmış balığa dönüp çırpınmaya başlıcam.. Aslında yaşadıklarınız depresyondan kaynaklanıyor.. Hani şuan ki ekonomi evlilikleri dahil herşeyi etkiliyor.. Bende bir süre çok yıprandım fabrikalarda çalıştım sezonluk bitince çıkardılar.. Belki hayatımın en zor günleriydi.. 3 Vardiya çalışıyordum eşim artık dedi yeter resmen yıpratıyorlar.. Ortaklık yaptım ajans açtık oda dolandırdı safım herhalde biraz.. Sonra bir ajansa girdim iş getir diye baskıya maruz kaldım iş yoksa parada yok dedi.. Bu aralar bende bir boşluktayım çok bir zaman tasarıma herşeye ara verdim sonra döndüm baya birşeyi unutmuşum zorlandım ama beni seven esnaflar sağolsunlar sürekli matbaa oradan buradan iş yolluyorlar.. Aile en önemlisidir, herşeyden önce gelir o yüzden ben eşime derim , yarına çıkacağımız belli değil o yüzden güzel güzel geçinip gidelim bir birimizi kırmaya üzmeye değmez bu dünya derim.. Hani elimden geldiğince dışarı çıkarırım gezdiririm tatile götürürüm.. Geçen senenin tatili geçen ay bitti taksiti
Hocam en azından Eşiniz bu konuda size destek olabiliyor ne mutlu size.