SATILDI
Site adresi: tarimxxxxxx.com
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 15 Kasım 2023
DA / PA Değerleri: 2-8
Kategori / sitenin içeriği: Tarım ile ilgili bilgi sitesi
Ziyaretçi kaynağı: Google altta consele görüntüleri verildi
Domainin yaşı: 8 aylık turkticaret e kayıtlı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Wordpress / ücretli spixer tema
Hosting dahil mi?: Değil, 1 yıl benim reseller hostingimde kalabilir.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Bilindiği kadarı ile yok. Alacak kişi yine de kontrol etmeli.
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bilindiği kadarı ile yok. Alacak kişi yine de kontrol etmeli.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:spixer tema lisansı satışa dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı:sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Bilindiği kadarı ile yok. Alacak kişi yine de kontrol etmeli.

Fiyat : 1800 TL (Makul tekliflerinizi iletmekten çekinmeyin. Azda olsa pazarlık payı mevcuttur.)

not: Tarım bilgileri sitesi olduğu için biraz dönemsel bir site , öğrenciler ödev araştırması falanda yapıyor bazı dönemler görüntülenme ve hit artıyor o yüzden. Sitede ki tüm yazıları ve görselleri kendim hazırladım yazı kalitesi oldukça iyidir yazıların sıralamaları da gayet iyi. sitenin tüm iç seo dış seo ayarları yapılı sadece güzel anahtar kelime bulunup yazı girişi yapılacak hazır bir site. Hiç bir backlink vs. çalışması yapılmadı . Üstüne düşülürse potansiyelli bir site , ben başka işlere kafa yormak istiyorum bu proje de atıl kalmasın diye satmak istedim. 59 adet yayınlanmış yazı var içerisinde sitenin. konuya site ismini istiyorum yazanlara gönderebilirim.