Neden bu başlık biraz içimi dökmek istiyorum..
37 yaşındayım hayatımın her döneminde öğrenmeyi azmimi ve istikrarımı kaybetmedim 2007 senesinde askerden geldiğimde profesyonel iş hayatıma atıldım zirve diyeceğim Coca Cola / Eczacıbaşında yıllarca kurumsal satışta bulundum. Açıktan üniversiteyi bitirdim Udemy cambly gibi kurslarda ingilizce ve Almanca öğrendim son 2 yıldır eski bulunduğum konumdan çok hızlı düşüş yaşıyorum Altcoinlerin soluksuz düştüğü gibi.. Hayat önce kurumsal işimden vurdu beni, Çok daha komik rakama iş sorununu cözdüğümde bu sefer evliliğimde oluşan güvensizlik ve samimiyetsizlikler başladı. Ne kadar aile büyükleri araya girsede eskisi gibi olmuyor Sabır dedik. Bu sefer evladımın sağlığıdır ki bu beni çok yıpratıyor.. Zargana diyebileceğimiz bir yapım varken daha da kilo verip artık bende sağlığımdan olacağım.. Seni öldürmeyen şey güclendirir derler ama bu gücü hissedemiyorum.. Hayata dair umutlarım planlarım heveslerim kalmadı desem yeridir.. Hangi işe el atsam kurutuyorum Forum'dan tanıştığım hocalarım var onlarla Proje konuşuyoruz ama başlamaya hevesim var mı bilmiyorum..