BaronBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürecin sonu benim, ilk defa hukuksal süreç görmüyoruz ilk defa hukuksal süreç kazanmıyoruz, bahsedilen kişi veya kişiler bize hiç bir şey yapamaz, piyasadaki tescilsiz epin scriptlerinin satışlarını yapmaya devam edeceğiz, tescili olan iletiyor bizde kaldırıyoruz zaten.
R10'da zaten satmıyoruz kuralların dışına çıkmıyoruz.
Güvenlik zaafiyeti, bazılarının yükseliş biçimidir. Bana TESCİL belgesi ile gelmenizi rica ediyorum, onun harici herkes eşit durumda. Alan memnun satan memnun kimsenin parasını alıp scripti kurmamazlık yapmadık kimseyi yarı yolda bırakmadık Kimseyede bozuk dosya satmadık 2014'den beri sektördeyiz.
DOSYA SAHİBİ OLDUĞUNU İDDAA EDEN KİMSE GELSİN MÜDAHALE ETSİN, EDEMİYORSA TATAVA YAPMASIN İYİ FORUMLAR @Rediix;
Benim anlamadığım var olan scripti satın alıp tescil belgesi olmazsa satış yapabilirim satabilirim kendine ait olduğunu ispatlamadığı sürece burdan aldığım scriptleri diğer kişilere satabilirim diyorsunuz? Açık kaynak kodlu yazılım dilleriyle yapılmış bir scriptin nasıl bir tescil belgesine sahip olmasını bekliyoruz ki. Adam bootstrap kullanıyor bunu tescillemesi imkansız. Bir açık var bu açıktan yararlanarak satan kişilerin de pazarına ortak oluyorsunuz onların ürünleriyle ilginç çekici bir makas. Yanlış anladıysam düzeltin