6 ayın sonunda 5k içerik. Yani günde neredeyse 30 içerik yapıyor. Buradan bakınca bile içeriklerin çok kaliteli olmadığını anlıyorum ben hocam. Keşke günde 4 içerik girseydiniz ama full kalite ve araştırma ile yapsaydınız.
Benim size önerim makalelerden dış link çıkmanız. Mümkünse konu ile alakalı içeriğe çok ve beğenisi iyi olan YouTube videosu ekleyin. Tabi içeriklerin kalitesi vs de çok önemli. Mesela benim size bir diğer önerim içerikte ki alt başlıklarında benzersiz olması. Benzersiz ve anahtar kelime içeren Alt başlıklar oluşturmakta size avantaj sağlar.
Ayrıca şimdi sürekli içerik girişi yapmaktan ziyade eski içeriklerinizi düzenlemeye başlayın. İç linklemeyi özenle yapın hocam. Alakalı konular arasında iç linkleme yapın.
Son olarak İçerik sonundan diğer içeriklerinize liste şeklinde kısa bir açıklama ile link verin.
Konu sonundaki Örnek linkler:- İPhone Fiyatları: İPhone fiyatlarını güncel olarak takip edebilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz.
- Samsung Fiyatları: Samsun fiyatlarını güncel olarak takip edebilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz.
Özellikle makale içerisinde iç linklemeri çok iyi yaparak merak uyandırarak kullanıcının gezinmesini sağlayın. Sadece Google için yapılınca maalesef pek iş görmüyor.
Benim görüşlerim bunlar. Umarım başarılı olursunuz.