kaantoker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıcakfırsatlar ile belki akakçe gibi bir site denenebilir veya toplu aldığınız ürünleri piyasadan uygun fiyatlara satabileceğiniz bir site.
Sicakfirsatlar da değerlendirebileceğim bir domain fakat tutunabilir miyim emin değilim.
umay3707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk gözüme çarpan Takipcihazi domaini yan anahtar kelimelerle 150k aranma hacmi var. Takip cihazlarını tanıtan ve satıştan pay alan bir proje yapabilirsiniz. Com uzantısı 2000 dolara satılıyor. Com.tr de aynı şekilde dan firmasında satılıyor. İyi bir seo ile ortalama 200 /250 makaleye yukarı çıkarsınız gibi geliyor bakmak lazım serp analizi vs.
Teşekkür ederim detaylı yorumunuz ve analiziniz için. Değerlenidreceğim.
vanilla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bireysel. Org u bireysel silahlanma ile ilgili bir projede kullanabilir siniz
Çok hit alabileceğini düşünmüyorum o içerik ile ama teşekkür ederim yorumunuz için.
Lawliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altın ne kadar ve Euro ne kadar domainleri hiç boşuna yatırmadan projelendirmelisin.
Altın ve euro domainlerine nasıl bir şey yapabiliriz ki hocam? Altın ne kadar yazıyorsun Google amca direkt gösteriyor.
Euro ne kadar yazıyorsun google amca gösteriyor, googlede googleye rakip olmak gibi birşey olur diye düşünüyorum. Ama bir tavsiyeniz öneriniz varsa dinlemek isterim.
Alicamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altın domaini iş görür bence şimdiden başarılar
Altın ne kadar domaini nasıl bir şey yapabiliriz ki hocam? Altın ne kadar yazıyorsun Google amca direkt gösteriyor.
googlede googleye rakip olmak gibi birşey olur diye düşünüyorum. Ama bir tavsiyeniz öneriniz varsa dinlemek isterim.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sicakfirsatlar güzel olur.yanlış org teyit gibi yapılabilir.bireysel org ta bireysel başarılarla alakalı bir site.
Sicakfirsatlar da değerlendirebileceğim bir domain fakat tutunabilir miyim emin değilim.