Merhabalar,
Şirketimin vermiş olduğu araçla maddi hasarlı trafik kazasına karıştım. Kazayı kısaca anlayatım.

Petrol ofisine yakıt almak için girmek istedim. Fakat giriş kısmında kaza olduğu için giriş yapılması benim tarafımdan çok mümkün değildi. Ben trafik kontrol ederek uygun ve yavaş bir şekilde petrole yöneldim. Diğer araç sürücü kestirme diye seri bir şekilde petrole dalıyor telefona bakıyor ve bana doğru seri olarak geliyor. Bana doğru geldiğini görünce duruyorum selektör ve korna yapıyorum tabiki önüne bakmadığı için gelip bana çarpıyor. Kaza aynen böyle gerçekleşiyor.

Bu kazada denilene göre kusurlu ben sayılmışım. Petrolün güvenlik kamera kaydında bana gelip çarptığı görünüyor. Bu gün şirketim beni aradı dedi ki bilginiz vardır kaza yapmıştınız. Evet dedim kağıt geldimi dedi hayır ne ile ilgili dedim.

Karşı taraf şirketimizi ve sizi icra takibi başlatmış xxxx tutar talep ediyor ödemeniz gerekiyor dedi. Ben ödemek istemediğimi belirttim. Sonuçta sigorta var artı ben kaza yaptıktan sonra şirketimin yetkilileri bundan bir şey çıkmaz demişti.

Ben detayı sorduğumda edevlete girip bakabilirsin dedi. Uyaptan baktım icra gözüküyor hem şirketin adı hemde benim adım.

Şimdi ben nasıl ilerlemeliyim? Bu borç her halükarda benden mi tahsil edilir? Ben keyfi olarak değil şirketin işlerini yapmak için orada bulunuyorum.