Güven veren üniversiteler yok demiyoruz ama belli üniversiteler hariç güven veren yok. Bunu yurt dışında net anlayabilirsiniz diplomanızın güvenirliğini, fikir bakımından katkısı oluyo evet seminerlerin bunda büyük payı var.
batma konusuna ben öyle bakmıyorum deneme yanılma gibi düşünüyorum yaptın batmadı sorun yok diğer durumda battı tamam sorun yok nerde ne yanlış yapıldı bakılır başka birşekilde denenir.
bunun en büyük örneği udemy türkiyede tutmadı diye adamlar pes mi etti hayır yurt dışında tekrar denediler sonuç ortada.
Herkes o kadar şanslı değil, tek kurşunu olan yüksek çoğunluk bi ülkede yaşıyoruz. Battım ders çıkarıyım değil battım nerden atlayım oluyor yüksek çoğunluk. Bu ülkede bitcoinde 10 bin TL kaybedince sokakta karpuza kafa atıyorlar
Top seviye Udemy örneğinden giderseniz toz pembe bi dünyada unicorn olursunuz. Udemy çok faraza bi örneğin dışında çok extremde 1 örnek. Pandemi sürecinin belki en büyük kazananlarından. Zaman, dünya bile kendisine göre şekillendi şans eseri. Aynı getir tarafında da vardı fakat maalesef pandemi bittikten sonra dezavantaja döndü koşullar getir için.
Buradaki çoğu kişi okumayıp çiğ köfteci olacak bilmem anlatabiliyor muyum. R10da hadi silikon vadisine gidip projemi yapayım diyecek kapasite, maddi güç, vizyon, projeye sahip kaç adam var? Türkiyede kaç adam var?
Verdiğiniz örneği başaran Eren Balide bi üniversite mezunu, ODTÜ
Olimpiyatlarda altın madalya kovalayan adamı örnek gösterip okumanın anlamı yok diyorsan sende maalesef biraz mantık hatası var demektir. Bu başarının ana temel taşları da okumayıp çalışmak değil aksine okumak. Onu bu yola getiren sebeplerden biri okulda arkadaşlarının eksiklerini farkedip üretmeye çalışması. Eren Bali oto sanayide çırak olsaydı siz Udemy örneği verebiliyor olur muydunuz ?
Biraz gerçekçi olalım