YTDBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, dominar kullanıcısıyım ben de hayırlı olsun. Öncelikle şu kilavuzu indir lazım olur.

İlk bakım 500-750 km arası. 760 ta gidersen olmuyor, garanti iptal geçmiş olsun. Bu tüm aralıklar için gerekli, bu yüzden ona göre randevunu vs ayarla mutlaka.

Yukarıda kılavuzda hangi bakımda ne değişmesi gerekiyor onlara bak. Ustanın gerekeni yaptığına emin ol.

Kontrol etmesi gereken yerler var, etmezler. Test etmeleri beklenir, etmezler. Yağını filtresini değiştirirler sadece, 1500-2000 alır geçerler. Bunlar normal. Kimi bayi yağı 10-40 koyar, elinde çoktur. Kimi başka koyar anlaşması vardır. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum, tavsiye edilen 15-50. Kışın soğuk oluyorsa - lere iniyorsa da 10-40 koyabilirsin sonbaharda.

Servisten fiş işte ödemeyi yapmadan. Vermiyorsa yanımda nakit yok de ibandan at açıklamaya plakayı yazarak. Bakım kartını doldurmasını iste kase ve imzalat. Bazı servisler giriş yapmıyorlar, garantilik durum olunca kaza vs gibi bı bakiyosun atlanan bakım var garanti yine iptal olmuş.

Gevşeyen vida varmı kontrol ettir. Mümkünse lastikleri değiştir tavsiyem Pirelli angel City olabilir.
İlk bakıma kadar antifitiz bolmesini kontrol et, çok çabuk azalabiliyor. Bakımda ilave yapıldıktan sonra düzeliyor.
Çok teşekkür ederim hocam dediklerinizi birer birer uygulucam. Klavuzu da indirdim onu detaylı inceleyeceğim şimdi, çok teşekkürler