enesmanay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla imkansız gardaşım bence ama yinede bir araştır
Sezar6699 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
25.000-30.000 domaininiz varsa evet olabilir hepsini yönlendirebilirsiniz.
Gezinticocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba, sınırsız site açmak gibi bir bot bulunuyor mu ? Bize 1-2 haftada 25.000 30.000 site açılması gerekiyor ? Bunları nasıl sağlayabiliriz ?
dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılır. Üç yol var

Birincisi bir script yazdırırsın herkese blog veren bir sistem wordpress.com gibi bunun için de açılan bloklara kendi domainini ekleme özelliği ekletirsin

İkincisi wordpress mu kurarsın orada bir site üzerinden yüzlerce altdonain seklinde blog açılabiliyor yine bunlara kendi domaininı ekleme özelliği ekletirsin

Bir tane kurarsın şablon alırsın onunla yenilerini yaparsın. Başka yolda vardır ama ben bilmiyorum
miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir site yaparsin wordpress mesela yedeğini alirsin tüm sitelere ayni kurarsin o şekilde olabilir ama botla neredeyse çok zor gibi her sitenin alan adi farkli şifreleri farkli.

Günde 50 site kurmuşluğum var adet başi fiyat verebilirim manuel yapmak isterseniz ulasabilirsiniz👍
MehmetOzen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sezar6699 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortalama en ucuz domain .com satan yerden 100TL ye aldınız diyelim 3.000.000 TL yapar, bunların dns ayarlarını bir adet güçlü sunucuya bağlarsanız ve sunucuyu domaine göre koşullarsanız olabilir, bunlar karmaşık işlemler 3M TL'niz varsa başka işlerde değerlendirebilirsiniz.
yunusdm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım ile sunucu kısmını ortaklaşa bir sistem kurarsan mümkün
saba_medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış hatırlamıyorsam cyperpanel e bu tarz bi bot yazdırılabiliyordu ama domainler tekrarlı olmalı. Örneğin abc1.com abc2.com abc3.com gibi. Bunu bi araştırın bence.
dev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapilir. Isin olayi multitenancy.
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blogspot ile ya da tumblr ile olabilir.
boss1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne sorduğunuz belli degil, domain aldin mi site acmaktan kastin nedir, hepsini farkli hostingten ipten yapcak paran var mi 3-5 milyon liran var galiba bosa sallayacak
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir script yazılır 10 saniyede bir site açılacak şekilde cronjob oluşturulur.

Mühim olan bu talebi karşılayacak sunucu

Ve bu sitelere kullanılacak içerik

Çok komplike bir işlem sadece domain masrafi tutar 3 4m

Mantıklı gelmiyor hiç bir açıdan
Ladavaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
25-30k yapar mı bilmem ama bu işi browser automation studio rahatlıkla yapar bir ara bende günlük 50 60 tane site açtırıyordum ta cloudflare kurulumuna kadar
Ofisto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 haftada 30bin site bırakın 30 10k bıle acamazsınız her sitenin calısması icin ayarı ve duzenı vardır bunuda auto yapmak mumkun ancak sure olarak mumkun degıl ayrıca bu tarz bır projenız varsa subdomaın veya dırekt domaın eklenmeli bir sistem gelsıtırmek ve buna 30k domaın almanız gerek domaın toplu alımda icann dan bayılık alabılır veya domainnameapi ile anlasma yapabılırsınız yıne guzel bır butce gereklıdır.
OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog-paravan açmak için kullanılan sistemler var göz atmanızı öneririm.
Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 ay içerisinde 30.000'den fazla domain kullandım gözünüzde çok büyütmeyin
ama bu arkadaş aylık diyor zor tüketirsin o kadar domaini
20.000 TL işçilik ile istediğin sistemi yazarım.
Gezinticocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam detayı anlattım aslında,30k site açmak istiyorum 2 haftada. Boşa sallayacak param yok, en azından o kadar param yok. Bir proje için olduğunu belirttim. Ne sorduğum aslında ap açık ortada. 2 haftada 25-30k site açılır mı? diye sordum. Yardım istedim,ekstra yorum talep etmemiştim
OVK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konularına bakabilirsiniz kendisinin böyle bi sistemi vardı sanırım @Page Ad;
Crash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domianlerin nameserverlarını yönetmeyi becerebilirseniz mümkün gözüküyor.

Sunucuda minimum kaynak harcamak için önde nginx kurulu arkada docker çalışan bir yapı yapılabilir.

önceden düzenlenmiş tek bir database içeriklerde domainlere ayarlanmış olmalıdır.

Bir sunucu üzerinde yüzlerce binlerce hesap açmaya gerek yok. Tek bir sunucu istek yapılan domaine göre içerik getiren tek bir yazılımla yapılabilir.

Ancak asıl problem sunucuya gelecek olan istek sayısı. Basitçe siteler hit almaya başladığı andan itibaren sadece arama motoru botları bile indexleme esnasında ciddi bir yoğunluk yaratacaktır.
Konuyu gelistirmek uzere bu cevabi atiyorum.

Simdi oncelikle hostingi bedavaya getirmenin yolu var.
Github ve Cloudflare statik sayfali siteleri ucretsiz yayinliyor.
Mesela benim html css javascript dosyalarimdan olusan basit bir site Github uzerinde ucretsiz host ediliyor. Domain ekleyip bunu web sitesi olarak kullanabiliyorsunuz. Hosting ucreti yok.

Bugun bir video izlemistim.

https://www.youtube.com/watch?v=qLLKhX3lhfI

Simply Static diye bir eklenti var kurulu olan wordpress siteyi statige ceviriyor.
Yani elinizde bir wordpress site varsa bunu statige donusturup Github'a ekliyor. Github ayarlarindan domain eklediginizde direk site canli yayina gecmis oluyor.

Tek yapmaniz gereken Github surekli yeni Repository acmak. Yani siteyi yayinlamak icin dizin acmak.

Video izlerseniz eklenti sitenin statik sayfasini githuba yukluyor. Sadece yeni github Repository idleri acip bunlari degistirerek bu statik internet sitesini bircok github Repository'ne yukleyebilirsiniz sonra tek tapmak gereken bunlara domain eklemek.

Domain konusuna gelince 1 dolara domainler var.

Biraz arastirin bence
https://simplystatic.com/frequently-asked-questions/

Bunun ise yarayacagini dusunuyorum