Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir domain güzel bir fiyat. Bu biraz göreceli hocam 100k da veren olabilir ama ne zaman hangi tarihte ? Bence 50k güzel bir teklif verebilirsiniz.
DJ_HarrY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50k bu güzel bir miktar ama mal sizin olduğu için fiyatını siz belirlersiniz. 70-75kj bandı zorlanabiliyorsa iyidir yoksa sizin tercihiniz.
İnoxweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direkt anahtar kelime olduğu için gelen teklif bence düşük.
Sizde değerlendirebilirsiniz.
Api ile mağazadan fiyat çektirip üstüne kar marjı olarak toplatıp gönderebilirsiniz. Bu domain için iş bile kurulur benim düşüncelerim bu yönde.
GreedMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domin işinde uzman değilim fakat bunun olayı şu değil midir ? '' Başkası içinx xyz.com bile '' 100 bin dolar değerindedir

Kısacası adamın işini görecek bir domainse ve bunun üzerine porjesi varsa Her zaman daha fazla ödeyecek bir alıcı çıkar önemli olan doğru insanı doğru alıcıyı bulmak

Benim elimde böyle bir domain olsa mesela gider resmi bir dille güzel bir mail ağzıyla '' Bu domaini elinde şekillendirebilecek tüm firmalara mail atardım''
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alanadı gayet güzel 50K şuan rakam olarak çok görünse de değer olarak malesef çok düşük kalıyor.
MrPrincex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütçeniz varsa projelendirin cimri akakce gibi sistem yaparsanız api ile itopya vs. iyi para kazandırabilir.

bütçeniz yoksa iyi fiyat düşünmeden satabilirsiniz.
amiral79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel domain (aklınızı çelmek istemem)
Eger siz bir iş kurmayacaksaniz 50k güzel para ama yok ben buna is kurarım derseniz bence vermeyin
xhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bütçe ayırıp domaini projelendirebilirseniz pasif aylık gelir elde edebilirsiniz kolay bir şekilde ve bu gelir bence hiç de az olmaz . İlle de satıcam diyorsanız 50K bence düşük.
anhanguera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam projelendirirseniz tekliften daha çok kazanırsınız.
Projelendirmeyecekseniz de bu işi yapacak birinin sizi bulmasını bekleyecekseniz.
Ya bu kişi şimdikidir, ya da 5 yıl sonra gelecek kişidir.
Herkese yorumları için teşekkür ederim.

Çoğunluk projelendirilmesinden yana tavsiyelerde bulundu. Diğer kalan ise teklifin düşük olduğunu belirtti.
Aslında benim düşüncemde projelendirilmesinden yana idi. Zira çok çok iyi bir teklif gelirse ( min. 100k ) satmak gibi bir düşüncem vardı. Açıkçası gelen 50k teklif düşüktü ve bende reddettim. Zaten alıcı da daha yukarı çıkamadığından sonlandırdı.
Şimdi bu alan adını projelendirmek için gereken çalışmalara başlayacağım.

Tekrar teşekkür ederim.