panik yok arkadaşlar... 9 gün tatil öncesi satılır tabii... 9 gün para uyur mu hiç... bu bir tercih.. kimi satar döviz ve kripto bazlı varlıklara geçer, piyasa fonlarına geçer, kimi de benim gibi dibini sıyırır... bunlar alım fırsatı... her kademeden, her düşüşten alıyorum....

şöyle düşün.. endeks kabaca 10bin'de desen, %50 enflasyon olsa, kabaca 15bin'e yolu var diyebilirsin. ama ben öyle demem bak.. ben şöyle derim... seçim sonu belediye kaynakları kesildiği için yeni kaynak arayışları var. erken seçime de parasız girilmez ki bana sorarsan seçim olması bile mümkün. her fırsatta silkeyelecekler ki alttan toplayabilsinler...

hızlıca nakte dönebilen için bulunmaz fırsat. yan tahtalardan uzak durun. bist30 bist100 birer adet bile olsa mümkünse toplayın. bu işlerle uğraşıyorsanız zayen kanınızda borsacılık vardır. sabrederseniz kazanırsınız... ekrana bakın, akbank, garanti, kardemir.... ne biçim vurdular tepelerine... tamamd üştüdiyorsun evet düştü de.. alan kim... asıl önemli o...

gününüz güneşli, endeksiniz yüksek olsun

kimse laf etmesin diye not:::: yatırım tavsiyesi değildir ama piyasayı okuma yorumudur...