Selam olsun,

Komisyoncu olunacaksa dışarıdan bu iş olmaz.
Ben teminat verip bu işe soyunurum lakin r10 yönetimi dışında birinin bu işlere soyunması sıkıntılara neden olur.
Daha önce böyle bir işe girişmiştim ancak platformla uyuşmazlık yaşadığınızda iki otorite ortaya çıkıyor ki ciddi sorunlar oluşuyor.
R10 da tahmini yıllık alışveriş 10.000.000 TL ise bunu teminat gösteren kişi/firma bu parayı R10 yönetiminin haliyle forumu gözetme önceliğini kabul etmeyecektir.
Yani sadece teminat vermek değil teminatı veren kendi ekibiyle alışverişleri incelemeli ve son sözü söylemeli.
R10 yönetimi dışında ikinci bir yönetim söz konusu olmadıkça kimse bu işlere girmez. Gerçekçi olmak lazım.

R10 yönetiminde böylesi ikincil bir yönetime onay vermesini beklememek lazım.

Geriye kalan tek seçenek bunu R10'un sahinin yapması.

O zaman şöyle bir soru gelir.

Bu işlem için yasal sorumluluk alıp hem komisyon ekibi hem bununla ilgili doğacak hukuki konularda mahkeme süreçleri ve R10 olarak verilecek kararlarla mağduriyet oluşması halinde presti kaybı.
Ben yönetim yerinde olsam yaptıkları gibi bu işe girmek yerine bu işten kazanacağım rakamı farklı bir reklam modeli oluşturup elde etmeyi tercih ederdim.
Biz alıcı ve satıcılar kendimizi nasıl düşünüyorsak R10'un sahibi de elbette kendi konfor ve risksiz kazancı tercih edecektir.
Bu durumda alıcı/satıcı ve R10'un sahibinin çıkarları çatışır.

Olacağına pek ihtimal vermiyorum.