Şuan burun estetikleri min 50kdan başlıyor, nereden fiyat aldınız acaba? Merdiven altı bir yermi? Bu fiyatlara burun estetiği namümkün.
Ayrıca tahkikat aşamasında şikayeti çektiğiniz için 3/2 oranında indirim uygulanır, ama kasten yaralama suçu şikayete tabi bir suç olmadığından mütevellit, kamu adına tahkikat yürütülüp, kamu adına kovuşturma açılıp yargılama süreci başlatılır. Sizde murafaalara katılım sağlamak zaruretindesinizdir.
selam geçenlerde bizzat benim kardeşim 16k dediler 12 ye olmuştu devlet hastanesinde şuan max 20 25 olmuştur, yani bu davalara ben de katılıp ifade mi vermeliyim? teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için
bana bu durumlar için küfür veya hakaret içermeyen yeni bi kelime lazım oldu şuan
dayak yemişsiniz, burnunuz kırılmış ama hala akıllanmıyorsunuz, hala insanlara hakaret edeyim, dayak yiyeyim, ama ettiğim hakaret kanunen suç olmasın mülahazasındasınız. Size tavsiyem bu düşünce yapınızdan bir an önce çıkın. Emsal veriyorum, birine kanunen suç olmayan bir kelime söylersiniz, ama kanunen suç olmasada halk nezdinde hayasız olarak kabul edilen bir kelimedir, ve kişi sizi darp etse bile, orada kamera kaydı, mobese yoksa, ücra bir muhitse yediğiniz dayakla , hakkınızı arayamayabilip, mağdur olduğunuzla kalabilirsiniz. O yüzden size tavsiyem hiç kimseyle laf dalaşına girmeyin.
yok akıllanma değil emin ol öyle bir durumda siz de aynı tepkiyi verirdiniz videoyu izledim ve kesinlikle 3. bir şahıs izlese yine bana hak verirdi orada bisikletle gidiyorum yol benim ve önüme araç atlıyor çok zor duruyorum kayıyor arka teker kaza olsa ne olurdu yani siz düşünün hocam kafam gözüm kırılabilirdi bisikletim sonuçta genelde böyle insanlara saldıracak bir tip değilimdir kavgayı dövüşü sevmem ama kendimi savunmayı öğrenmeliyim bence