Arkadaşlar o anda karakolda olduğumdan ve başıma böyle bir olay geldiğinden dolayı buraya vakit ayıramadım bunun için cevap vermediğim arkadaşlardan özür diliyorum geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşekkür ediyorum sizlere minnettarım.
arkadaşlar kavga ettiğim adam ile savcılığa giderken adamın imam olduğunu öğrendim 3 sene ben imamhatipte okumuştum bi baktım benim eski öğretmenim o anda ikimizde birbirimizi tanımamış ve kavga etmişiz burnum kırık ama pek bişeyim de yok açıkçası ama dedim ki hocam burun estetik paramı öderseniz vazgeçerim şikayetten bu arada adamı tanıyıorum öyle kötü birisi de değil hocam sonuçta böyle bişeyin olması ikimizi de üzdü 15 bin lira aldım üstünü ben tamamlayıp estetik ameliyatı olucam şikayetimi de çekicem diye anlaştık hocam olmasaydı işler çok farklı yerlere giderdi muhtemelen savcı da bana baya hak vermişti ancak burnumda kırık olduğu için yanlış hatırlamıyorsam bu kamu davasına dönüşücek ve o adam şuanda yine bi ceza alıcak ben geri çekersem tabi biraz hafifletilecek ama yinede kurtulamayacak ceza alıcak yani desteğiniz ve bana yol gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum çünki böyle bir şey ilk defa başıma geliyor çok saolun
15k az almışsın derseniz adam yabancı değildi bir de devlet memuru benim babamda memur o yüzden az çok gelir durumları belli o yüzden pek de üstüne gitmedim bir de örnek veriyorum doktor der ise buna estetik gerekmiyor diye estetik ameliyatı şansımı kaçırırdım bir yandan iyi oldu gibi
bir savunma sanatı kursuna gidicem vucudum fit ama bunu kullanamıyormuşum onu anladım savunma sanatı ile ilgilenen arkadaşlar bana öneriniz var ise buna açığım tekrardan hepinize teşekkürler konu kapanmıştır
Hocam yabancı değil diye şikayetçi olmamanız ilginç geldi bana, birde 15k'ya estetik doktoru sadece muayene eder maalesef.