SuskuN42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayhan Hocam Merhabalar;

İnanır mısınız 21 sayfayı yeniden tekrar tekrar okudum;

Tekrar söylüyorum tekrar söylüyorum siz de hiç mi kibir veya ego olmaz?

Ve aynı zamanda acaba birşeyler yakalar mıyım diye de baktım da gene ser ver sır vermemişsiniz

Allah'ım kazancınızı daima hayırlı eylesin.
* Defalarca okudum ama "ser vermis, sir vermemissiniz" yaziniza istinaden;

@ByHicKimse; forumda takip ettigim nadir ve degerli insanlardan. uzun zamandirda hicbir yazisini ve mesajini kacirmadan, dikkatle takip ederim. Bugune kadar kendisini hic ozel mesaj yada baska sekilde rahatsiz etmisligim yoktur. ( Soru sorsamda cevapsiz birakmayacagini dusunuyorum, cunku Ego yok) Burada dikkat edilmesi gerekende zaten budur. Birileri bazi bilgileri yardim amacli ve prensipleri geregi yuzeysel anlatmak zorundadir. Bu bilgileri üretmek, tahmin etmek, gelistirmek size aittir.

Konumuza tekrar donelim:
insanlar sadece oltanin ucundaki baligi nasil alirim diye dusundukleri surece, okuduklarini anlayamazlar. Cunku sadece hedeflerinde BALIK vardir. Tum odak noktasi ve enerjisini fikrini BALIK icin harcadigindan; arastirma ve gelistirme yapmazlar
* Balik hangi bolgede coktur.
* Balik icin oltami kullanmaliyim.
* hava durumu balik yakalamam icin uygunmu.
* hangi yem tercih edilmeli.
* vs.. vs..

Forumda arkadaslara surekli tavsiye ettigim sey; konulari dikkatli okuyun. Ütopyolar aramadan sade ve basit sekilde okuyun. Okuduktan sonra aklinizda BALIK olmasin. Okudugunuzda sizin projenize katki saglayabilecek yerleri, kendinize gore kullanmaya calisin. Asagidaki hatalari yapmayin.(Hazir BALIK beklemeyin)

Hatalar:
@ByHicKimse; nin web site isimlerini aramak.
@ByHicKimse; nin profilinden iz sürmek.
@ByHicKimse; nin konularindan iz sürmek.
reversedomain iz surmek.
Adsense pub iz surmek.
Bunlari yapiyorsaniz zaten siz BALIK icin odaklanmissiniz demektir, bu yuzden gelistirmeye kapalisiniz.

* takip ettginiz kisilerin yazilarini dikkatli okuyup, uretken olursaniz, o kisilerin web sitelerini ve hangi sektorle ugrastigini zaten nokta atisi tahmin edebilirsiniz.

Forumda denk geldigim bazi konular varki; milyon tl odeyip alamayacaginiz ebooklardan daha degerli ancak gel gorki, Bazilarina yorum dahi yapilmamis.

Cok yazacak sey varda konuyu dagitmak istemiyorum.

Sonuc olarak; okuduklarinizi, size uygun olabilecek yerleri alip projelerinizde uygulayin. 😊