Doğduğumdan bu yana şehrin göbeğinde, işyerimizde, yazlıklarımızda her yerde köpek besledik. Tavuk, kaz, ördek, at, eşek, koyun, keçi, bıldırcın, kaplumbağa daha sayamadığım çok hayvan besledim. Şuanda bile Poddle bir köpeğim, British bir kedim, 2'si kuzu olmak üzere toplam 3 koyunum, 5 bıldırcınım var. Sokakta baktığımız kedi, köpek, kuş haddi hesabı yok. İnsanlar hayvanlara öcü gibi muamele yapıyor, sanki hiçbir yerde görmemiş denk gelmemişler gibi o elit insanların bazıları hayvanlara karşı ıyyyyy çekil çekil tavrına bürünüyor. İnsanlar çok zalim ve acımasız sokağa atılan terkedilen binlerce kedi ve köpekler var. Özellikle doğum yaptıklarında hayvanları yaz, kış demeden sokağa atıyorlar yavrularıyla birlikte, gerçekten insanoğlu çok zalim.
Ben uyutulmasına karşıyım, eğer hayvanları uyutacaksak hayvanlara işkence yapan, öldüren insanlarıda uyutmalıyız. Ya da tüm insanlığı uyutmalıyız. 4 Milyon sokak hayvanı içerisinden bir kaçı saldırgan diye zararlı diye hepsini uyutacaklarsa önce tüm insanları uyutalım. Nasıl olsa o hayvanlar kendilerini savunamıyor ya en kolayını en acımasızını ve en canice olanı seçiyorlar.