Emreabi hoşgeldin. Senden alamadım kbakma ürünleri. Başka bir toptancıdan aldım. % kaç kar koymalıyım sizce hocam. Vergi ve kargo fiyatları biraz beni korkuttu o yüzden böyle fiyatlar girdim. Yardımcı olur musun bana ?
Olurmu ne kusuru hocam ticaret bu işinize hangisi geliyorsa onu yapmalısınız. İlk önce trendyolexpress ile kesinlikle anlaş hocam en düşük fiyatı veren firmadır ve kargo kaybolduğunda kendi firmaları olduğu için daha bi güzel ilgileniyorlar. Genç girişimci desteğinden faydalandığınızı varsayıyorum ve gelir vergisini hesaptan çıkartıyorum
Nesatılır.com dan trendyol komisyon hesapla bölümüne girin hocam ve oradan Ürün maliyetini hesapalyın % 30 kaar % 40 kaar işe satışa sunun. Resimleri daha yakın çekim yapıp 1200x1800 değerini hep yakalayın hocam Mağazanıza takip et kazan eklememişsiniz çok önemlidir muhakkak ekleyin.
Ürün sayınız oldukça az ve çeşitli değil mağazanda ne kadar çok anahtar kelime içeren cümleler kullanırsan senin avantajına olacaktır.
Zararınada olsa ürün sayını 60 ın üzerine çıkarttığında reklam vermeye başla ve günlük bütçeler halinde verin hocam. Reklam verdiğiniz için ürünleriniz tıklama alacaktır ve avantajlı ürün etiketi almaya hak kazanırsınız buda ürünlerinizin sıralamada ön sıralara geçmesine sebep olur. Bunu genelde fiyatları düşürmeden yaparsan senin için avantajlı olur. Fiyatı yüksekken reklam verip Avantajlı ürün etiketi kazanıp ön sıraya çıkmak gibi düşün ,Yani fiyatı dümdüz düşürmeyin etiket alıp düşürün
Satışların arttığında rekabet içerisine gireceksin ve senin satış yaptığını görenler direkt buyboxuna girecektir. Yapman gereken belli hemen resimlerine marka logonu eklemelisin hocam