Birkaç ihtimal olabilir. Öncelikle her ssd kullanan cihaz hızlı çıktı alacak, sonuç elde edecek diye bir kaide yok. Binbir çeşit ssd türü var. Yavaştan çok çok hızlıya kadar. Tabi bunun yanında işlemci ve ram faktörü de önemli. Bunların hız ve frekans değerleri çok iyi hızlı olmadığı sürece adının şu kadar Ram bu ssd bilmem kaçıncı nesil işlemci olması kağıt üstünde kalıyor. Bir de arşivden çıkaracağınız şey ne ise bununla ilgili de olabilir. Diyelim içeriğinde 1000 tane dosya olan arşivle 10000 tane dosya olan arşivin çıktısı aynı boyutta olsalar bile farklılık gösterir.
Gel gelelim bir diğer seçeneğe.
Arşivden ayıkladığınız konumdan yola çıkarak casper bilgisayar kullandığınızı varsayıyorum. Casper bilgisayarlarda kronik bu tarz problemler mevcut. Mesela bilgisayar yavaş açılıyor mu? Eğer açılıyorsa o bilgisayarın kesinlikle anakart ve ssdsi sorunludur. Nerden mi biliyorum. Hakem heyetli iadelerimden. Araştırın internetten çeşitli forumlardan. Modelinizle ilgili mutlak suretle aynı sorunları yaşayan vardır. Varsa beklemeden iade için hakem heyetinin yolunu tutun derim. Çünkü net şekilde sorunlu bilgisayarlar. Sorunsuz olanına hiç denk gelmedim. Benimki sorunsuz diyenler genelde son kullanıcılardır. Ne sorun olduğunun farkına varamayanlar yani.
Malum markayı bir daha asla evime sokmam.