Hocam çok acelecisiniz ben sorularımı size değil moderatöre sordum. @AprilSoft;
söz hakkı vermedi. ve sorularınızı cevaplamayacağım.
sabırlı olun size sorulursa cevap verin.

Ticaret gerçekleştirdik - trade hakkımı kullandım memnuniyetsizliğimi dile getirdim.
belli ki rahatsız oldunuz hesabımı askıya almışsınız.
neyse hak haktır hocam. ticaret gelip geçer adalet yerini bulur. benim hakkım manevi olarak helal değildir.
maddi bir beklentim yok !
bu firmayı google de aratanlar sipariş vermeyi düşünenler olursa bu mesajlar örnek olsun, ağızları yanmasın.

moderatörlerin kararına bırakıyorum . @Yeniceri; @AprilSoft; @Webx;

Moderatörlerden konuya net cevaplar gelmesini ve kilitlenmesini talep ediyorum.
konunun hiç bir şekilde silinmemesini ve - trade 5 aydır deneyimlenmiş olduğum ticaretin olumsuz olduğundan dolayıdır.
lütfen kurumsal üye farkı gözetmeksizin karar verilsin.
Bizde eski toprağız.

Eğer hala kayıt altındaysa, R10 yönetimi geçen sene yaşanan olumsuz durumla ilgili 48 saat içinde tüm verilerin eksiksiz olarak geri getirildiğini onaylayacaktır.
kendiz'in ile çelişiyorsunuz madem yedeklemeler tutulmuyor hangi verilerden geri geliyor bu veriler ? %100
siz kasıtlı olarak verilerin olmadığını inkar etmiş oluyorsunuz bariz şekilde.

Hosting firması verilerden nasıl sorumlu değil,
Bkz. Chatgpt dahi sorsanız size yanıt verecektir.

Yedekleme

Her ne kadar KVKK’da yedekleme konusu doğrudan ele alınmamış olsa da, veri güvenliği kapsamındaki teknik tedbirler arasında yedekleme önemli bir yer tutar. Yedekleme, verilerin kaybolmasını veya zarar görmesini önlemek amacıyla yapılan bir işlemdir ve bu bağlamda hosting firmaları da verilerin düzenli olarak yedeklenmesini sağlamakla yükümlüdür.
KVKK kapsamında hosting firmaları, veri güvenliği ve yedekleme ile ilgili tüm teknik ve idari tedbirleri almak zorundadır. Bu yükümlülüklerin ihlal edilmesi durumunda, ciddi idari para cezaları ve diğer yaptırımlar söz konusu olabilir.