RaNDeV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Öncelikle konu altına yorum yazmadan önce bu kısmı dikkatlice okumanızı istiyorum saygıdeğer Firmalar. Yoksa konu reklam çöplüğüne dönüyor. İhtiyaçlarımızı aşağıda listeledim bunlardan birine bile sahip değilseniz zaten çalışamayız. Boşuna yazmayın. Teşekkür ederim anlayışınız için.
  • VDS/VPS olabilir farketmez. Windows Sunucu olması şart.
  • Piyasadaki minimum hizmet süresi en az 1 yıl olan şirketler yazsın. (Kapatan giden, Bir yerden sonra ticket'a yanıt bile atmayanlarla uğraşmaktan bıktım. Senelik veya fiyata göre 2-3 senelik alım yapılacağı için kendimizi bu şekilde koruma gereği duyduk.)
  • Müşteri hizmetleri hızlı olmalı, kaliteli destek. (Daha önce çalıştığımız arkadaşların bazıları bunu yapamam şu paketi alsaydınız yapabilirdik yada desteğimiz ücretli vs olayına çeviriyor. Binlerce TL para vereceğim bi zahmet yazdığımda 15 saat sonra dönülmesin ufak tefek destek ihtiyaçlarımız karşılansın.)
  • Fiyat teklifleri değerlendirilecek ve karar verilecektir. Şahsım adına sunucu faturası kesilmesi en büyük şarttır. Ödeme başka bir firmadan yapılacağı için hizmet alındığında dair adıma kesilecek faturaya ihtiyacım var.
Teklifleriniz için teşekkür ederim şimdiden.

BU ŞARTLARI SAĞLAYACAĞINI BELİRTİP ALIM İŞLEMİ SAĞLANDIKTAN SONRA ŞARTLARI SAĞLAMAYAN FİRMALAR İÇİN ŞİKAYET KONUSU AÇIP NEGATİF TRADE PUANI KULLANMA HAKKIMI SONUNA KADAR KULLANACAĞIMI BELİRTİRİM.
Merhabalar,
Şartlarınızı karşılayabiliriz gerek whatsapp, destek talebi, cep numaramız üzerinden her zaman destek alabilirsiniz.
E5 2699V4 ve DDR4 ram kullanmaktayız paketlerimizi inceleyebilirsiniz: https://datahost.net.tr/vds-kirala

Saygılarımızla.