whitelotus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, biliyorsunuz off-topic'e 40 yılın başı anca konu açarım. Bu da o konulardan birisi.
R10da binlerce kişi olarak hepimiz aktif ticaret yapıyoruz, hepimize bir ekmek kapısı burası. Uzun bir süredir fark ettiğim ve dert yakındığım konudan bahsedeceğim size çünkü artık dayanamıyorum.

Müşteri geliyor, müşteriyi hoşgeldiniz diyerek selamlıyorum ve karşılıyorum. X ürün alacağım diyor, tamam diyorum özellikleri ve fiyatından bahsediyorum. Tamam hocam alıcam siz hazırlayın ödemeyi atıyorum diyor. Ürünü satın alıp geliyorum. Adam ortada yok. Mesaj yazıyorsun alay edercesine cevaplar veriyor, tecrübe edindin bidaha böyle yapmazsın diyor. Yahu af edersiniz ama burası çocuk parkı mı? 30-40 TL kar edeceğiz diye gece 3'e kadar çalışıp çabalıyoruz, böyle karakteri noksan kişilikler gelip alay edip zarara sokuyor. Artık bundan gerçekten bıktım! Üslubu ve niyeti temiz olan herkese saygım var, fakat insanlarla alay edip ekmeğiyle oynayan, zamanını ve emeğini çalan kimseye bir gram saygım yok.

Bazı müşteriler (Üslubu temiz hocalarımı kesinlikle tenzih ediyorum.) alım yapacak diye karşısındakini soytarıya çeviriyor. Sanarsın ürün değil satıcıyı satın alıyor öyle bir üslup. Alıcının da satıcının da birer insan evladı olduğunu, gururu ve sabrının olduğunu unutmamak gerek.

Buraya kadar değerli zamanını ayırıp okuyan herkese saygılarımı sunuyorum. Allah emekçi tüm hocalarıma gani gani sabır versin.
Senin yine böyle adama hizmet soruyoruz aldığımız cevap saygısız saygısız hareketler hakaretler bide utanmadan forumda konu açıyor KVKK çiğnıyor numara paylaşıyor yaş olayı değilde malesef hiç eskisi gibi değil şuan insanlar.... Hakaret ediyor hakaretini report ediyosun hala mesajı silinmemiş elbette herkes yoğun herkesin işi derdi tasası vs var ancak böyle tarz utanmaz insanların bu forumdan tamamen ÇEKTİRİLMESİ gerekiyor artık .