WooPSs36 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bir sorum olacak; 2016 da ilk hesabımı açtım. 3 uygulama direk telif yiyeyek onayda hesabım kapatıldı. kullanmış olduğum şahsi kimlik bilgilerim ile bir kaç ay sonra tekrar hesap açtım o da 2 telif yedi onay aşamasında daha sonra uzun yıllar consol tarafını kullanmadım. kapanan hesap gmail ve aktif olan consol gmail aktif olarak kullandım kullanıyorum da consol hesabım hala aktif hesabım tespit edilmemiş sanırım 7.8 yıldır. kapanmaz artık umuyorum bu konuda görüşnüz nedir. birde 2 uyarı almıştım. o cezam kalkmışmıdır. panel çok değişmiş eskiden direk görebiliyordum. uyarıları görüntüleyemiyorum.

- Sondan başlarsam, tahmin edeceğiniz yanıt olacak lakin gmailinize zaten vaktinde bildirimler gitmiştir fakat panelde de muhtemelen arşiv kısmındadır ama mutlaka vardır. Google'un cevap vermediği hiçbir konu yok.
- Cezaların sonradan kendiliğinden kalkacağını düşünmek hele ki Google'da mantıksız olur diye düşünüyorum. Ha, politikalarda feragat yapar Google efendi o başka, tabi bu hayalden öte..
- Artık kapanmaz, belli bi süre geçti ne de olsa diye bir şey olacağını da sanmıyorum. Ben de yıllar önce açmıştım ilk hesabımı ve içerisinde 20den fazla projem vardı.. Gözünün yaşına bakmıyor hele ki kişisel hesap ise.
- Sonradan açtığınız hesap, ilk kapanan hesabınızda kimlik kullanmadığınız için ilişki tespit etmemiştir muhtemelen.
- Telif sorununa gelince, benim de baş ağrımın ana sebebiydi..
- Birden fazla (sanırım 3 uygulama olunca) telif gibi sorunlar, sen çok fazla ihlal ediyorsun, rahat durmuyorsun diyor algoritmaları ya da bizzat inceleyenler.. Bende üçüncü uygulamada koptu film.
- Son olarak yine.. Telif.. Ve spam.. Google'un alerji olduğu iki şey olarak gördüm. Mesela bir sanatçının resmini koysan bi yere, vay sen bunu nasıl yaparsın bu telifli diyor gibi gibi..