kastek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür konulara cevap vermeyi istemesem de bir kız babası olarak dayanamadım. Normalde sarılmaya, parkta oturmaya -ailesinden veya yakın çevresinden biri değilse- kimse bir şey demez, bu tür konularda hep eksik anlatılan bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Allah (c.c.) kimseyi çocukları ile sınamasın ama ilerde bir kızınız olduğunda birisi ufak öpücükler kondurduğunda aynı medeniyeti -sözde- göstereceğinizi hiç ama hiç sanmıyorum.

Not olarak, başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış, dikkat edin siz birinin elinde kalmayın.

Bu arada aile ve ahlaki yapı olarak iyi ki %52 içerisindeyim.
Aile ilişkileri konusu görecelidir ve sizinle aile ilişkisi konusunda hemfikir olsam da herkesin aile yapısı farklıdır, kimisi halkın muhafazakar kesmi kimisi halkın laik olarak adlandırdığı kesim olabilir, her iki tarafa da sonsuz saygım var.

Ama buradaki olay üçüncü taraf gözü, siz kız babası olarak tabiki kızınızı korumak isteyebilirsiniz, ama dışardaki insanların hiç bir şeyi olarak, böyle basit şeylere karışma hakkı nerden geliyor bu insanlara?

Siz evlenmeden önce kız arkadaşınızla otururken sadece sarıldınız diye veya yanağına öpücük kondurdunuz diye birisi bu şekilde ters düz konuşsa sizde aynı tepkiyi verirdiniz emin olun, işin içinde hiç bir cinsel münasebet veya yakınlaşma yok, ve kalabalığın içinde de olan bir durum da değil başbaşa, insanlara 40 m uzaklıkta piknik yapıyorlar.

Halk arasında bir laf vardır, çok ahlak diyen ahlaksız, çok Allah diyen Allahsızdır diye. Ülke sınırları içinde bulunduğumuz kanunlar bile müsade etmişken, insanların yaşantısına kimsenin karışma hakkı yok, ortada toplum ahlakına negatif etken yok. Hayırlı günler.