Günler önce bir konu paylaşmıştım geliştirdiğim projenin görselleri kullanılarak satış yapılıyor diye konu şurada ;
https://www.r10.net/off-topic/410594...ilginhost.html
İlgili konuda ki kişi
Şimdi bu arkadaş bu traderi attıktan sonra beni banladılar bu forumun moderator ekibide beni discorda çağırıp benden projenin bana ait olduğunu kanıtlamamı istediler;
DC'lerine gittiğimde 4-5 kişi vardı sanırım hepsi yetkiliydi ardından projemi bu arkadaşlara yayın açarak gösterdim bunlar sürekli proje detayına inmeye çalıştılar anlamadığım şekilde yani projenin bana ait olduğunu kanıtlama kısmımı geçtik birde proje tanıtmaya geçtik özellikleri ne gibisinden

velhasıl bunlar gösterim yaptıktan sonra bana döneceklerini söylediler aradan yanlış olmasın 24 saat içerisinde falan forumdaki banımı ve ilgili konumu tekrar aktif ettiler fakat beis şurada bu arkada özellikle bu "ShineSun" denilen arkadaş bana şöyle bir şey söyledi ;
"2 TARAFTA İÇİNDE KONTROL SAĞLANACAK" yani bana iftira atıp proje görsellerimi çalıp sitesinde paylaşıp ;
https://www.bilginhost.com.tr/yazili...-oyun-yazilimi
Milleti dolandıran arkadaşıda inceleyeceklerdi sözde ama ne hikmetse 1 hafta geçmesine rağmen adam hala insanları dolandırmaya devam ediyor hala sitesinde ürünü satıyor hala bana hakaretler etmesine rağmen hiç bir şekilde ne kişi banlandı, ne de benim gibi bir incelemeye alındı bugün tekrar bunu sorduğumda aldığım cevaba bakalım ;
Yani adamı önce inceleyeceklerdi sonrasında ondanda projeyi göstermesini talep edip gösteremezse banlayacaklardı fakat bu arkadaşlar nedense bunu yapmayıp birde üzerine beni haksız duruma koyup Discord gruplarında yazdığım tüm mesajları silip konuşma hakkı bile tanımıyorlar forumdan attığım mesaj ;
Şimdi bana söylenen hakaret ve küfür şu ; *********** olduğunu bildiğim adama "***********" diyorum ve bunu kimseye küfür ve hakaret edemezsin olarak cevaplıyor ve 3-4 gün önce bana diğer kişiyide inceleyeceğiz diyen Moderatorun bugun attığı mesaj içeriğine bakın "ADALETSİZ BİR DURUM YOK ORTADA"
Şimdi burada ben mi haksızım yoksa içeriğimi çalıp sitesinde milleti dolandırmak için paylaşan kişi mi haksız?