Günübirlik içerik planlamak mantıklı ama uzun vadeli içerik planlamam herzaman YouTube da kötü bir etki yaratıyor. İzlenen arkadaşlar, videolarınız ilgi çekiyor olabilir. Birde planlamadan deneyin, izlenmelerinizin arttığını net olarak göreceksiniz. Sistem YouTube'un özelliği olmasına karşın ne yazikki düzgün çalıştigina inanmıyorum. Keza shorts uzun video veya canlı yayın muhabbetini kanalda birleştirdiği de bile saçmalıyor algoritma, eğer kanal oturmuş büyük bir kanal değilse. Zamanla bu sorunlar umarım çözülür.
Ayrıca 3 5 video atayım izleneyim derlvri kapandı bazı kanallarda herşeyi doğru yapsan bile bazen 20 30 40 video bile atman gerekebiliyor. Bende barem 40 video düzenli yapılmış onu atarım, baktım tepki yok veya istediğim hedefe uzak bırakır yeni kanal denerim. Hem YouTube artık ek iş olsun 3 -5 gelsin kafasından çıktı benim görüşürüm, full focus odaklanmak ve sabır istiyor. Real bir işe verilen emeğin aynısını istiyor. Şanlı ve bir boşlukta farkında olmadan girip patlayan kişiler bu işin dışında tabi, şans faktörü. Ama bizim için gerçekten aşırı mesai deneme istiyor.
anladım çok teşekkür ederim 😊